Heel Holland Bakt met robots - de film

Mooie film met drie van onze toepassingen bij Banket Partners, Piet Kerssens en Corda Banket

Wij hebben bij drie van onze klanten: Banket Partners, Piet Kerssens en Corda Banket onze toepassing gefilmd: 

Film toepassingen Rolan Robotics bij Industriële Bakkerijen (https://youtu.be/9wkyJs09Fq8)

Robots worden voor steeds meer industriële toepassingen gebruikt. Ook in de bakkerij doen zij langzaam maar zeker hun intrede. Met een verbetering in efficiency en optimalisatie van de bedrijfsprocessen als resultaat. En niet te vergeten: zwaar en repeterend werk voor werknemers behoort daardoor ook tot het verleden.

Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeem integrator voor automatiseringstoepassingen in uiteenlopende markten. Van de metaalsector tot de ‘food’ en ‘non-food’ industrie. En is daarmee met zo’n 1000 geleverde robotsystemen één van de grotere spelers in de Benelux. Al jaren levert Rolan Robotics systemen aan industriële bakkerijen, waarbij handling robots van OTC, FANUC en Stäubli worden ingezet om zo voor elk project een passende automatiseringsoplossing te bieden in financieel en/of ergonomisch opzicht.

De afgelopen jaren hebben de innovatieve robotsystemen van Rolan Robotics al verscheidene machinebouwers in de bakkerswereld geholpen met het optimaliseren van processen en het verhogen van de kwaliteit van het eindproduct. Of het nu gaat om het snijden van taart, het verplaatsen in een installatie en schoonmaken van bakplaten, het oppakken van koeken en deze op de transportband plaatsen, het stapelen van marsepein op een pallet en het inleggen van tussenlagen van karton of folie, ruwe rollen eetbaar papier van verschillende grootte grijpen en op de zaagtafel plaatsen of het in kratten plaatsen van brood en deze stapelen. Vele industriële bakkerijen kozen voor de professionele ervaring, flexibiliteit in het meedenken, het bieden van de meest geschikte oplossing en goede service van Rolan Robotics.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op: 0229 248 484

Rolan Robotics-Staübli Robot Ultrasoon Snijmes Rolan Robotics-Staübli Robot Ultrasoon Snijmes
Rolan Robotics FlexCel met Staübli robot Rolan Robotics FlexCel met Staübli robot
DSC06414 DSC06414