TechniShow 2018

Breng uw productie-automatisering naar een hoger plan!

Van 20 t/m 23 maart is het weer zover. De TechniShow 2018! Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een mooie, grote stand.

Rolan Robotics is al ruim 25 jaar uw partner als het gaat om geïntegreerde automatiseringsoplossingen. Met onze oplossingen tillen wij uw productieproces naar een hoger plan door inzet van industriële robotsystemen. Door uw bedrijfsproces te doorgronden zijn wij in staat uw productie te verbeteren op efficiëntie, ergonomie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit levert een besparing op in de kostprijs en een verbetering van de werkomstandigheden van uw personeel.

Om dit te bereiken leveren wij turnkey oplossingen op het gebied van industriële robotsystemen. Wij zijn leverancier van OTC las- en snijrobots, maar leveren ook Fanuc, Stäubli en andere merken. Zo zijn wij niet gebonden aan één merk en zijn wij altijd in staat om de juiste robot in te zetten voor uw vraagstuk. Ook op het gebied van handlingrobots zijn wij van alle markten thuis. 

Bezoek ons tijdens de TechniShow op standnummer C.010 (hal 10) in de Jaarbeurs te Utrecht en zie hoe wij ook uw productproces naar grotere hoogte kunnen tillen.

Klik hier om u te registreren voor gratis toegang tot de TechniShow 2018 (https://www.databadge.net/estc2018/reg/tec/?link=3e3cab22893ee01804d5&lan=NL)

4 Lacom-FanucIntegrex 4 Lacom-FanucIntegrex